Een mantelzorgwoning van ontwerp tot plaatsing

1. Eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek bespreekt u samen met onze adviseur uw zorgwensen, zorgbehoeften en de plaatsingsmogelijkheden op uw eigen terrein. Hierbij zijn het uitzicht, de lichtinval, de bereikbaarheid, uw persoonlijke wensen en uw budget belangrijke aspecten die aan bod komen.

2. Concept plattegrond 

Na het eerste gesprek gaan wij met de informatie aan de slag. U ontvangt van ons een concept plattegrond van de zorgwoning met maten, materiaalkeuzes, een optielijst en de offerte. We nemen dit advies samen door en bij een akkoord werken we het definitieve ontwerp volledig uit.

3. Definitieve plattegrond 

Na het adviesgesprek maken wij de definitieve plattegronden, met aanzichten en een 3D visualisatie. Ook schrijven we een bouwbestek uit waarin alle details en keuzes opgenomen zijn. Deze nemen we uitgebreid met u door voordat we de zorgwoning bouwen. Mocht er voor de gemeente nog aanvullende informatie nodig zijn, dan verzorgen we dit vanzelfsprekend voor u.

4. Start met de bouw

We bestellen de keuken, kozijnen en materialen voor uw zorgwoning. Vervolgens starten we met de bouw van uw mantelzorgwoning in onze fabriek. U wordt tijdens verschillende fases van het proces uitgenodigd om de vorderingen van de bouw te bekijken. Als de zorgwoning klaar is, wordt deze aan u opgeleverd in de fabriek. Mochten er nog onvolkomenheden zijn, dan besteden we hier nog de nodige aandacht aan.

5. Plaatsing van de mantelzorgwoning

Voordat we de zorgwoning plaatsen moet de ondergrond worden voorbereid. We verzorgen hierbij de nodige infrastructuur. Uw mantelzorgwoning wordt binnen een aantal uur geplaatst en opgeleverd. Vervolgens zullen we de woning aansluiten op het infrastructuur en leggen wij het terras en de tuin aan. Daarna is uw mantelzorgwoning klaar om te bewonen!