1. Woonoplossing op maat
  2. Goede en persoonlijke begeleiding en nazorg
  3. Woonunit in de tuin

Luxe woonunit kopen voor ouderen

Bent u op zoek naar een passende woonvorm voor uw ouders of een zorgbehoevend familielid? Dan is een luxe woonunit kopen voor u misschien wel de oplossing. Continental Zorgwoningen biedt hierbij een oplossing op maat en is het adres als u bijvoorbeeld een luxe woonunit in de tuin wil. Het grote voordeel van een woonunit voor ouderen in de tuin of aan huis? Uw ouders hoeven niet te verhuizen naar een verzorgingshuis of verpleeghuis. Met persoonlijke begeleiding en nazorg leveren wij luxe woonunits op maat.

Bekijk de luxe woonunits
 

Luxe woonunit kopen bij Continental Zorgwoningen

Als u van plan bent om een luxe woonunit te kopen wilt u van te voren weten hoe het traject eruit zien. Continental Zorgwoningen beschikt over jarenlange expertise op het gebied van bouwen van woonunits. Naast advies, ontwerp en tekenwerk, bouwen wij alle woonunits in eigen beheer. Daarnaast verzorgen wij ook het transport en de plaatsing van de woning. Een luxe woonunit kopen bij Continental Zorgwoningen gebeurt in vijf stappen.

 

▶ Stap 1: eerste gesprek 
Tijdens het eerste gesprek bespreekt u samen met een adviseur uw (zorg)wensen, (zorg)behoeften en de plaatsingsmogelijkheden op uw eigen terrein.

▶ Stap 2: concept plattegrond
Na het eerste gesprek ontvangt u van ons een concept plattegrond van de woonunit met maten, materiaalkeuzes, een optielijst en de offerte.

▶ Stap 3: definitieve plattegrond
Bij een akkoord werken we het definitieve ontwerp volledig uit, met aanzichten en een 3D visualisatie. Ook schrijven we een bouwbestek uit waarin alle details en keuzes opgenomen zijn. Mocht er voor de gemeente nog aanvullende informatie nodig zijn, dan verzorgen we dit vanzelfsprekend voor u.

▶ Stap 4: start met de bouw
Vervolgens starten we met de bouw van uw luxe woonunit in onze fabriek. Tijdens de verschillende fases van het proces wordt u uitgenodigd om de vorderingen van de bouw te bekijken.

▶ Stap 5: plaatsing van de woonunit
De ondergrond wordt voorbereid waarbij we de nodige infrastructuur verzorgen. De luxe woonunit wordt vervolgens binnen een aantal uren geplaatst en opgeleverd.

 

Vraag meer informatie aan
 

Een luxe woonunit biedt u zekerheid

U zult vast vragen hebben over de mogelijkheden, de wetgeving of misschien wel de financiering van een luxe woonunit. Daarom begeleiden wij u van A tot Z bij het gehele proces. En veranderen uw behoeften in de loop der tijd? Geen probleem! Wij leveren woonoplossingen op maat en zorgen ervoor dat de woonunit voldoet aan uw wensen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een woonunit voor ouderen in de tuin? 

Neem contact met ons op

Onze luxe woonunits