1. Mantelzorgchalet op maat
  2. sleutelklare oplevering
  3. Volledige begeleiding van A tot Z

Mantelzorgchalet kopen

Een woning die speciaal is ingericht om hulpbehoevenden een passende woonplek aan te bieden waarin ze zo lang mogelijk kunnen blijven wonen. Het kan dankzij de mantelzorgchalets van Continental Zorgwoningen. In steeds meer Nederlandse achtertuinen duiken de zorgchalets op, waardoor het verlenen van zorg voor zowel de mantelzorger als de mantelzorgontvanger een stuk prettiger wordt. Niet alleen kan de zorgontvanger hierdoor zijn of haar eigen leven leiden, ook scheelt het aanzienlijk in reistijd en kosten. Bovendien kunnen de chalets volledig worden aangepast aan de wensen en zorgbehoeften van de bewoner. Hierdoor geniet uw dierbare van een eigen plek en heeft diegene nog zo lang mogelijk bekenden om zich heen. Meer weten over de mogelijkheden voor een plaatsing van een zorgchalet?

 
Bekijk onze zorgwoningen
 

Mantelzorgchalets te koop bij Continental Zorgwoningen

Continental Zorgwoningen heeft verschillende mantelzorgchalets te koop waardoor u vanuit uw eigen huis een vriend of familielid kunt verzorgen. Hoewel het mogelijk is om de zorgchalet in uw eigen achtertuin te plaatsen, kan dit ook in de tuin of aan het huis van uw dierbare. Bovendien voelt iedere bewoner zich in de woning direct thuis, aangezien de woning helemaal naar eigen smaak kan worden ingericht. Van de gordijnen tot aan de keuken: u kunt zelf beslissen hoe u de woning wilt inrichten. Daarnaast kunnen er in de woning zorgvoorzieningen worden aangebracht, waardoor de woning hetzelfde comfortniveau biedt als een verpleegtehuis.

Tijdens de bouw nodigt Continental Zorgwoningen u meerdere malen uit om de vorderingen te komen bekijken. Voorafgaand aan de bouw worden uw wensen en behoeften besproken tijdens een eerste gesprek. Aan de hand daarvan maakt Continental Zorgwoningen een concept dat vervolgens wordt uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Dit gebeurt in samenspraak met de bewoner, waardoor alles geheel naar wens kan worden geregeld. Daarna kan de bouw van start gaan en wordt de woning binnen zes tot acht weken geleverd.

 
Vraag meer informatie aan
 

Waarom een zorgchalet kopen?

U kunt met een gerust hart een zorgchalet aanschaffen, aangezien de woningen hun waarde behouden. Zo komt u dus niet voor verrassingen te staan zodra de woning overbodig is geworden. Uw mantelzorgchalet te koop aanbieden? Dit is eenvoudig dankzij de ondersteuning die Continental Zorgwoningen biedt bij de verkoop. Zo wordt het verkopen van de woning net zo eenvoudig als de aankoop. Bovendien is er vanwege de vergrijzing veel vraag naar dit soort woningen, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat u de woning niet kunt verkopen.  

Wilt u ook een zorgchalet kopen of de mogelijkheden bespreken samen met Continental Zorgwoningen? Neem dan contact op met onze adviseur.

 
Neem contact met ons op

Onze zorgchalets