Mantelzorgunit aan huis

Bent u door uw beperking nauwelijks meer mobiel, maar wilt u graag in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen? Dan is een zorgunit aan huis de ideale oplossing. Continental Zorgwoningen helpt u hierbij. Het is ook mogelijk om een zorgunit in de tuin te plaatsen. Het voordeel? U hoeft niet te verhuizen naar een verzorgingstehuis. Met een zorgunit aan huis of in de tuin krijgt u of uw naaste de beste zorg ‘gewoon’ thuis. 

Bij Continental Zorgwoningen kunt u een mantelzorgunit kopen of huren. Wij plaatsen uw zorgunit snel en vakkundig naast uw huis. De zorgunit is voorzien van leidingen en aansluitingen voor elektra, water en riolering. Wij kunnen de zorgunit daardoor binnen 3 en 5 dagen plaatsen. De zorgunit wordt verbonden via een halletje of extra deur in uw huis, zodat hij gemakkelijk bereikbaar is. Indien u een mantelzorgunit wilt huren vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Neem contact met ons op
 

Mantelzorgunits op maat

Veranderen uw behoeften in de loop der tijd of tijdens het plaatsen van de zorgunit? Geen probleem! Bij Continental Zorgwoningen bieden we mantelzorgunits op maat, zodat ze altijd voldoen aan uw wensen. Daarbij helpen we met zorgfaciliteiten, zoals een toilet met een spoel- en föhninstallatie, toiletlift en plafondlift. 

Continental Zorgwoningen

De specialisten van Continental Zorgwoningen helpen u met een mantelzorgunit aan huis of in de tuin plaatsen. Wij nemen contact op met uw zorgaanbieder en zorgen ervoor dat de zorgunit wordt geplaatst. We werken met een vaste prijslijst voor levering en installatie. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen over een zorgunit.

Mantelzorgunits aan huis