1. Een mantelzorgunit op maat
  2. Alle expertise onder één dak
  3. Persoonlijke service

Mantelzorgunit kopen

Uw vader, moeder, vriend of vriendin zelfstandig laten wonen en hen ook de hulp bieden die zij nodig hebben? Dan kunt u overwegen om een zorgunit in de tuin of aan huis te laten plaatsen door Continental Zorgwoningen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een zorgunit te kopen om op deze manier de lange wachtrijen voor verzorgingstehuizen te ontwijken.

Vanwege de druk op de zorg en de toenemende vergrijzing wordt het voor uw geliefden steeds lastiger om de zorg te krijgen die zij nodig hebben. In dat geval kunt u besluiten om deze taak over te nemen en de hulpbehoevende zelf te verzorgen. Uiteraard is er niets fijner dan dit te kunnen doen in uw eigen vertrouwde omgeving of in de omgeving van de mantelzorgontvanger. Door een mantelzorgunit te plaatsen bent u altijd binnen mum van tijd bij de hulpbehoevende en kunt u hem of haar de zorg bieden die nodig is.

 
Bekijk het woningaanbod
 

Zorgunits aan huis

Continental Zorgwoningen levert zorgunits aan huis die volledig zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de mantelzorgontvanger. Hierdoor is er sprake van maatwerk. Dankzij de expertise van Continental Zorgwoningen wordt u in alle fasen van het proces geadviseerd en begeleid. Dit begint al bij het allereerste gesprek als Continental Zorgwoningen met u meedenkt over de plaatsing en de benodigde zorgfaciliteiten in de woning. Hierbij kunt u denken aan een plafondlift of een föhn en spoelinstallatie.

Pas als al uw wensen en eisen op papier staan, gaat Continental Zorgwoningen aan de slag met het ontwerpen van uw woning. Aan de hand van een conceptontwerp bespreekt Continental Zorgwoningen alles tot in detail met u. Vervolgens wordt een definitief ontwerp gemaakt, waarbij u een beeld krijgt van de woning. Zodra u hier toestemming voor geeft, kan gestart worden met de bouw. Ook nodigt Continental Zorgwoningen u meerdere malen uit om een kijkje te komen nemen bij de woning. Binnen twee maanden is de woning klaar om geplaatst te worden, waarna u uw intrek kunt doen.

 
Vraag meer informatie aan
 

Zorgunit te koop bij Continental Zorgwoningen

Dankzij het aanbod van Continental Zorgwoningen is er voor ieder type bewoner wel een geschikte zorgunit te koop. Of u nu houdt van een landelijke stijl of toch liever voor een moderne woning gaat, dankzij de flexibiliteit van Continental Zorgwoningen kunt u de woning geheel naar eigen smaak inrichten. Hierdoor is de woning niet alleen zeer praktisch, maar ook nog eens stijlvol. Daarnaast staan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid centraal bij de bouw van de woningen. Zo heeft u de garantie dat er een mantelzorgunit wordt gerealiseerd waarvan uw dierbaren nog lang kunnen genieten. Bovendien bemiddelt Continental Zorgwoningen bij de verkoop van de woning indien deze overbodig is geworden. Zo kunt u met het grootste gemak de mantelzorgunit te koop aanbieden.

Waarom een mantelzorgunit kopen bij Continental Zorgwoningen?

✦ Duurzame en kwalitatief hoogwaardige woningen
✦ Sleutelklare oplevering
✦ Goede en persoonlijke begeleiding en nazorg
✦ Alle expertise onder één dak
✦ Woonoplossing op maat, voor u gemaakt
✦ Bemiddeling bij doorverkoop

Ook een zorgunit kopen of heeft u vragen over de mogelijkheden om een zorgunit in uw tuin of die van uw dierbare te plaatsen?

 
Neem contact met ons op

Ons aanbod mantelzorgunits