1. Woonoplossingen op maat
  2. Snelle levertijden
  3. Alle expertise onder één dak

Mantelzorgwoning in het buitengebied

Woont u in het buitengebied en bent u of zijn uw naasten afhankelijk van mantelzorg? Dan is een mantelzorgwoning of een zorgchalet de ideale oplossing. Zo is de zorg altijd binnen handbereik en kunt u of de zorgbehoevende toch zelfstandig blijven wonen. Op deze manier hoeft de mantelzorgontvanger niet te verhuizen naar een verpleeghuis of een verzorgingshuis. Waar lange wachtlijsten zijn en de reisafstanden vaak een doorn in het oog zijn. Continental Zorgwoningen heeft jarenlange expertise met het plaatsen van mantelzorgwoningen in het buitengebied. Niet alleen kan Continental Zorgwoningen de woning volledig inrichten naar de smaak van de hulpbehoevende. Er kunnen ook allerlei aanpassingen worden gedaan waardoor er zorg op maat geboden kan worden. Met persoonlijke begeleiding en nazorg leveren wij woonoplossingen op maat.

 
Bekijk onze mantelzorgwoningen
 

Een mantelzorgwoning het in buitengebied plaatsen

In de meeste gevallen is het mogelijk om een mantelzorgwoning te plaatsen zonder een vergunning. Het gaat hierbij om de omgevingsvergunning waarbij de regels vergelijkbaar zijn met die van het bouwen van een extra garage of een tuinhuis. Echter betekent dit niet dat u zomaar een zorgwoning in uw tuin mag plaatsen, ook al woont u in het buitengebied. Er gelden namelijk wel regels en wettelijke vereisten voor een mantelzorgwoning, zo moet de woning voldoen aan het Bouwbesluit. U hoeft zich hier echter niet druk over te maken. De adviseurs van Continental Zorgwoningen zijn volledig op de hoogte van alle regels en bepalingen omtrent de bouw en plaatsing van mantelzorgwoningen in het buitengebied.

 
Meer informatie aanvragen
 

Waarom een mantelzorgwoning kopen bij Continental Zorgwoningen?

✦ Duurzame en kwalitatief hoogwaardige woningen
✦ Sleutelklare oplevering
✦ Goede en persoonlijke begeleiding en nazorg
✦ Alle expertise onder één dak
✦ Woonoplossing op maat, voor u gemaakt

Een mantelzorgwoning kopen voor in het buitengebied

U zult vast veel vragen hebben over de mogelijkheden, de regels, de plaatsing of de financiering. Daarom begeleiden wij u van A tot Z bij het gehele proces en zullen er bij het eerste gesprek verschillende zaken ter sprake komen. Denk hierbij aan de wensen en behoeften met betrekking tot de zorg en plaatsingsmogelijkheden. Op basis van deze zaken zorgt Continental Zorgwoningen ervoor dat de zorgwoning voldoet aan uw persoonlijke wensen. Vanzelfsprekend kunt u de vorderingen tijdens de verschillende fases komen bekijken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een mantelzorgwoning in het buitengebied?

 
Neem contact met ons op

Onze mantelzorgwoningen voor in het buitengebied