1. Zorgwoningen aan huis
  2. Snelle levertijden
  3. 100% persoonlijke begeleiding

Mantelzorgwoning huren

Een mantelzorgwoning huren is een uitkomst voor hulpbehoevende personen die zelfstandig willen blijven wonen en toch de zorg willen ontvangen die zij nodig hebben. Bij Continental Zorgwoningen maken wij dit mogelijk. De mantelzorgwoning wordt bij het huis van de mantelzorger of mantelzorgontvanger geplaatst, waardoor er altijd dicht bij huis zorg kan worden verleend. Bovendien kan uw dierbare in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Hoewel een zorgwoning kopen ook tot de mogelijkheden behoort, is een zorgwoning huren in een aantal gevallen aantrekkelijker, bijvoorbeeld wanneer zorg voor een korte periode nodig is. Ontdek de mogelijkheden van een mantelzorgwoning huren.

Bekijk onze zorgwoningen
 

Neem voor de verhuurmogelijkheden contact met ons op.

Mobiele mantelzorgwoning huren

Er komen steeds meer ouderen bij en de vraag naar zorg in ons land neemt toe. Hierdoor kan niet altijd de zorg geboden worden die nodig is. Als gevolg hiervan nemen steeds meer vrienden en familieleden de zorg over een naaste op zich. Echter kost dit de mantelzorger vaak veel reistijd en reiskosten. Indien u kiest voor een mobiele mantelzorgwoning huren biedt dit veel voordelen voor zowel de zorgontvanger als voor de zorgaanbieder.

Zo krijgt uw dierbare in alle rust de zorg die hij of zij nodig heeft en bent u altijd in de buurt. Bovendien zijn de woningen aanpasbaar naar uw eigen wensen en zorgbehoeften. Denk bijvoorbeeld aan een plafondlift of een toilet dat uitgerust is met een spoel- en föhninstallatie. Als de zorgbehoeften veranderen in de loop van de tijd zal Continental Zorgwoningen altijd een passende oplossing bieden. Daarnaast biedt het huren van een zorgwoning voordelen ten opzichte van kopen, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van tijdelijke verzorging. Ook worden de huurwoningen snel geleverd. Hierdoor heeft u dus geen last van lange wachttijden en kunt u of uw dierbare zo snel mogelijk genieten van de woning. 

Vraag meer informatie aan
 

Zorgwoning huren bij Continental Zorgwoningen

Als u ervoor kiest om een mobiele mantelzorgwoning te huren bij Continental Zorgwoningen, geniet u tijdens de gehele huurperiode van goede begeleiding en nazorg. Doordat Continental Zorgwoningen alle expertise in huis heeft, komt u nooit voor verrassingen te staan. De jarenlange ervaring en deskundigheid ziet u terug in de woningen die voldoen aan de hoogste mate van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Hierdoor kunt u met een gerust hart een mantelzorgwoning huren. Bovendien is er voor iedere financiële situatie een geschikte oplossing te vinden. Ook is een vorm van huurkoop mogelijk, waarbij een deel uit eigen middelen en het overschot op huurkoopbasis gefinancierd wordt. Zodra de woning overbodig is geworden, wordt deze door Continental Zorgwoningen snel en eenvoudig van uw grond gehaald.

Waarom een mantelzorgwoning huren bij Continental Zorgwoningen?

✦ Duurzame en kwalitatief hoogwaardige woningen
✦ Goede en persoonlijke begeleiding en nazorg
✦ Alle expertise onder één dak
✦ Snelle levertijden, nooit lang wachten
✦ Jarenlange ervaring en deskundigheid

Wilt u ook weten wat Continental Zorgwoningen voor uw dierbare kan betekenen met de verhuur van een zorgwoning? 

Neem contact met ons op