1. Mantelzorgwoning op maat
  2. Volledige begeleiding van A tot Z
  3. Sleutelklare oplevering

Mantelzorgwoning kopen

Heeft u ooit wel eens gedacht aan een mantelzorgwoning kopen die aan huis of in de tuin geplaatst kan worden? Nederland vergrijst en verzorgingshuizen raken overvol. Het gevolg hiervan is dat de benodigde zorg niet altijd geleverd kan worden aan de personen die deze zorg het hardst nodig hebben. Hierdoor kiezen familie en vrienden er steeds vaker voor om deze taak op zich te nemen en mantelzorg aan te bieden.

Echter vraagt dit veel tijd en energie. Het kan dan helpen een mantelzorgwoning te kopen, waardoor dicht bij huis zorg op maat kan worden geboden. Wilt u uw dierbaren ook zo lang mogelijk laten genieten van hun eigen woning in een vertrouwde omgeving? Dan is een mantelzorgwoning die te koop wordt aangeboden door Continental Zorgwoningen de oplossing. Wij bieden nieuwe, maar ook tweedehands mantelzorgwoningen.

Bekijk onze zorgwoningen
 

Zorgwoning kopen bij Continental Zorgwoningen

Een mantelzorgwoning kopen is de ideale oplossing als u uw dierbaren in hun eigen omgeving de zorg wilt geven die zij nodig hebben. Met dit type woning kunnen hulpbehoevende personen wonen in de buurt van de mantelzorger. U kunt ervoor kiezen om een woning te laten bouwen bij of aan de woning van uw dierbare, of een woning laten bouwen bij uw eigen huis. De luxe en volledig afgewerkte accommodaties van Continental Zorgwoningen zijn van alle moderne zorggemakken voorzien, zodat u geniet van uw vertrouwde comfortniveau in een solide en duurzame omgeving.

De woningen worden geleverd op basis van eigen wensen, benodigdheden en budget. Hierdoor is er bij Continental Zorgwoningen voor iedere financiële positie een passende oplossing te vinden. Ook zijn er verschillende soorten onderkomens beschikbaar, zoals een zorgwoning voor één persoon, twee personen of drie personen. Een bijkomend voordeel is dat de woning ook voorzien kan worden van zorgfaciliteiten, zoals een toiletlift en plafondlift. Indien de woning overbodig is geworden, kunt u deze moeiteloos te koop aanbieden en van uw grond laten halen. Continental Zorgwoningen kan in dit geval bemiddelen bij de doorverkoop.  

Vraag meer informatie aan
 

Mantelzorgwoning te koop - kant en klaar

Continental Zorgwoningen heeft zorgwoningen te koop die kant en klaar zijn, waardoor ze op zeer korte termijn geleverd kunnen worden. Of u de woongelegenheid nu aan of in de buurt van uw huis geplaatst wilt hebben; er zijn opties genoeg en de keuze is aan u. Doordat de woning is uitgerust met leidingen en aansluitingen voor elektriciteit, water en riolering kan de woning binnen een werkweek geplaatst worden. Hierdoor hoeft u nooit lang te wachten en kan op korte termijn genoten worden van een eigen onderkomen. 

Indien u ervoor kiest om een zorgwoning te kopen, wordt u in het hele proces begeleidt. Dankzij de deskundigheid van Continental Zorgwoningen op het gebied van advies, ontwerp, tekenwerk en plaatsing komt u nooit voor verrassingen te staan. Zo vindt er altijd een eerste gesprek plaats om alle wensen, behoeften en mogelijkheden door te spreken. Vervolgens wordt er een concept plattegrond uitgewerkt. Aan de hand daarvan wordt er een definitieve plattegrond gemaakt en zal gestart worden met de bouw. U kunt de vorderingen tijdens de verschillende fases komen bekijken. De laatste stap van het proces beslaat de plaatsing. Hierna kunt u intrede doen in de woning. 

 

Waarom een mantelzorgwoning kopen bij Continental Zorgwoningen?

✦ Duurzame en kwalitatief hoogwaardige woningen
✦ Sleutelklare oplevering
✦ Goede en persoonlijke begeleiding en nazorg
✦ Alle expertise onder één dak
✦ Woonoplossing op maat, voor u gemaakt
✦ Bemiddeling bij doorverkoop

Ook een mantelzorgwoning kopen? Neem dan vrijblijvend contact op met Continental Zorgwoningen.

Neem contact met ons op

Onze mantelzorgwoningen

❓ Wat is een mantelzorgwoning?

Wanneer u zelf mantelzorg wilt verlenen aan uw dierbare is een mantelzorgwoning de oplossing. Bij Continental Zorgwoningen bieden wij zorgwoningen aan die geplaatst kunnen worden in uw eigen tuin. Zo heeft u uw dierbare altijd in de buurt en kan hij of zij zelfstandig blijven wonen. De zorgchalets kunnen volledig aangepast worden aan uw wensen en behoeften, zodat u in alle rust kan zorg verlenen.

🌳 Is het mogelijk om een mobiele woning in de tuin te plaatsen?

Continental Zorgwoningen biedt de mogelijkheid om een extra woning in uw tuin te plaatsen. Wij begrijpen als geen ander dat u als zorgverlener graag uw dierbare dichtbij heeft. Daarom bieden wij een divers aanbod aan zorgwoningen passend bij de wensen en behoeften van u en uw dierbare. Het plaatsen van een zorgchalet is over het algemeen vergunningsvrij, maar wij informeren u graag over welke regels en wetten voor u gelden.

🛋️ Zijn er ook prefab mantelzorgwoningen te koop?

Een klant- en klare zorgwoning kunt u laten plaatsen in uw tuin door Continental Zorgwoningen. Wij bieden een divers aanbod aan prefab zorgwoningen die in slechts zes tot acht weken geleverd kan worden. Daarnaast is het ook mogelijk om zorgfaciliteiten te laten plaatsen, zoals een toiletlift. Dankzij een mantelzorgwoning kan uw dierbare langer zelfstandig blijven wonen en kunt u in alle rust zorg verlenen.

🏠 Kan ik ook een mantelzorgunit huren?

Het huren van een mantelzorgunit is mogelijk bij Continental Zorgwoningen. Een zorgunit huren is in een aantal gevallen aantrekkelijker dan kopen, bijvoorbeeld wanneer de vraag voor zorg voor een korte periode is. Bovendien kunt u de woning aan laten passen naar de wensen en behoeften van u en uw dierbare. Dankzij het huren van een zorgwoning heeft u uw dierbare altijd dichtbij en hoeft hij of zij niet lang te wachten op de nodige zorg.