1. Tweedehands mantelzorgwoningen
  2. Duurzaam en kwalitatief hoogwaardig
  3. Bemiddeling bij doorverkoop

Mantelzorgwoning occasion

Wilt u uw dierbare zo lang mogelijk in een vertrouwde omgeving laten wonen en hem of haar daar zorg verlenen? Dan biedt een zorgunit die aan huis of in de tuin geplaatst kan worden de oplossing. Continental Zorgwoningen realiseert dit voor u. U kunt besluiten om een nieuw onderkomen aan te schaffen, maar u kunt ook kiezen voor een tweedehands mantelzorgwoning.

Door een gebruikte zorgwoning te kopen heeft u geen last van lange wachttijden in verzorgingstehuizen en bent u als mantelzorger altijd in de buurt van de mantelzorgontvanger. Bovendien heeft u ook geen last van oplopende reiskosten en tijdverlies. Uiteraard is een mantelzorgwoning tweedehands scherp geprijsd, waardoor het toegankelijk is om er een te kopen. Ontdek de mogelijkheden voor een mantelzorgwoning occasion. 

Bekijk onze zorgwoningen
 

Let op: op deze website vindt u nieuwe zorgwoningen. Neem voor een tweedehands mantelzorgwoning contact met ons op.

Gebruikte mantelzorgwoning te koop

U heeft het wellicht al eens in een advertentie op internet voorbij zien komen met daarin de oproep: “Ook een tweedehands zorgunit kopen?”. Niet verwonderlijk, aangezien er steeds meer druk komt te liggen op de zorg en het daardoor langer duurt voordat uw dierbare een plek toegewezen krijgt in een verzorgingstehuis. Een tweedehands mantelzorgwoning kan dan uitkomst bieden. Deze onderkomens zijn geschikt voor hergebruik, waardoor ze uitstekend in de tuin of aan huis geplaatst kunnen worden. Dit kan zowel bij de mantelzorger als bij de mantelzorgontvanger. De woningen beschikken over genoeg comfort en bieden een vertrouwde omgeving. U kunt de woning bovendien geheel naar eigen wens laten inrichten. Denk hierbij aan de installatie van een toilet of plafondlift. Zo kunt u uw geliefde makkelijker verzorgen en kan de hulpbehoevende zorgeloos verblijven. 

Waarom een gebruikte zorgwoning kopen bij Continental Zorgwoningen?

✦ Duurzame en kwalitatief hoogwaardige woningen
✦ Sleutelklare oplevering
✦ Goede en persoonlijke begeleiding en nazorg
✦ Alle expertise onder één dak
✦ Snelle levertijden, nooit lang wachten
✦ Bemiddeling bij doorverkoop

Vraag meer informatie aan
 

Tweedehands mantelzorgwoning bij Continental Zorgwoningen

Continental Zorgwoningen heeft gebruikte mantelzorgwoningen te koop die volledig aangepast en ingericht kunnen worden aan de zorgbehoeften van de mantelzorger of mantelzorgontvanger. Zelfs de inrichting en stijl van de woning is aanpasbaar naar uw eigen smaak. Hierdoor voelt het direct als thuis. Indien de periode van zorg is afgerond, kan de woning eenvoudig doorverkocht worden, waarbij Continental Zorgwoningen kan ondersteunen. Zowel voor, tijdens als na het wonen biedt Continental Zorgwoningen een uitstekende service. U kunt altijd aankloppen in geval van veranderende behoeften of wensen. Doordat de woning een waardevaste investering is, blijven uw eigen middelen onaangetast.

Ook enthousiast geworden over een mantelzorgwoning occasion? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op om te informeren naar de mogelijkheden voor het kopen van een gebruikte zorgwoning. 

Neem contact met ons op
 

De voordelen van een tweedehands zorgunit

Vertrouwde zorg dichtbij, in rust zorgen en meer
 

Laat u inspireren door onze nieuwe zorgwoningen

En neem contact op voor een tweedehands woning