1. Zelfstandig blijven wonen
  2. Op maat gemaakt
  3. Solide investering

Mobiele woning in de tuin

Heeft u al eens nagedacht over het plaatsen van een mobiele woning in de tuin? Dit kan een mooie oplossing zijn als u uw ouders tot het laatste moment de verzorging wilt geven die zij nodig hebben. Niet alleen voor de mantelzorgontvanger brengt het verschillende voordelen met zich mee, ook voor de mantelzorger zijn er een aantal positieve aspecten aan verbonden. Zo hoeft u niet continu in de auto te stappen om uw dierbare te verzorgen en scheelt het u flink wat reiskosten. De hulpbehoevende kan zo lang mogelijk genieten van zijn of haar eigen omgeving en krijgt optimale verzorging. Verder is een mobiele woning in de tuin een goede investering, vanwege het feit dat deze op het moment dat de mantelzorg komt te vervallen weer eenvoudig verkocht en verplaatst kan worden.

Bekijk onze mobiele woningen
 

Extra woning in de tuin

Als uw ouders op dit moment hulp nodig hebben of als u zich alvast aan het oriënteren bent op de aanschaf van een mobiele woning: het is goed om u hierin te verdiepen aangezien er veel komt kijken bij het plaatsen van een extra woning in de tuin. Toch brengt een mobiele woning veel gemakken met zich mee. Zo kan de woning volledig worden aangepast aan de smaak en zorgbehoeften van de bewoner. Hierbij kunt u denken aan aanpassingen zoals een plafondlift of een spoel- en föhninstallatie. Een mobiele woning kopen is mogelijk, maar een mobiele woning huren behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is ideaal wanneer de periode van verzorging een niet al te lange tijd beslaat en de woning tijdelijk nodig is. Doordat huren ook een optie is, is er bij Continental Zorgwoningen voor iedere portemonnee een passende oplossing. Zo blijft een mobiele woning voor iedereen betaalbaar. Is de extra woning in de tuin niet meer in gebruik? Dan kan men eenvoudig de mobiele woning te koop aanbieden via de bemiddeling van Continental Zorgwoningen.

Meer informatie aanvragen
 

Waarom een mobiele woning kopen bij Continental Zorgwoningen?

✦ Duurzame en kwalitatief hoogwaardige woningen
✦ Sleutelklare oplevering
✦ Goede en persoonlijke begeleiding en nazorg
✦ Alle expertise onder één dak
✦ Woonoplossing op maat, voor u gemaakt
✦ Bemiddeling bij doorverkoop

Woning voor uw ouders in de tuin

Een mobiele woning kopen is een traject waarin u veel invloed hebt en veel keuzes mag maken. Dit heeft als voordeel dat de woning voor uw ouders in de tuin volledig op maat kan worden gemaakt. Aangezien zij deze zorgwoning waarschijnlijk permanent zullen bewonen, is het van belang om de wensen goed uit te werken. Op deze manier kopen zij een zorgwoning die volledig aansluit bij hun wensen en behoeften. Tijdens het traject betrekt Continental Zorgwoningen de bewoners in verschillende fasen. Hierbij kunt u denken aan het eerste kennismakingsgesprek waarbij alle belangrijke zaken op papier worden gezet, het ontwerp van de woning en de bouw. Ook na de levering biedt Continental Zorgwoningen goede nazorg. Zo kunt u met een gerust hart tot aanschaf overgaan. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een mobiele zorgwoning? Continental Zorgwoningen staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een passend advies.

Neem contact met ons op

Onze mobiele zorgwoningen