Over Continental Zorgwoningen

Bij Continental Zorgwoningen vinden we het belangrijk om eerst uw behoefte door te spreken, voordat we overgaan tot het kiezen van een mantelzorgwoning. Uiteraard moet de woning passen in uw omgeving en perfect aansluiten bij uw wensen.

Ons team is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mantelzorg en flexibel bouwen. Zo krijgt u altijd de juiste oplossing en de juiste hulp.

✔Jarenlange ervaring

Onze jarenlange ervaring in de bouw van flexibele mantelzorgwoningen en vakantiewoningen heeft ervoor gezorgd dat wij een perfecte service en dienstverlening kunnen aanbieden. Al vele tevreden klanten gingen u voor. Zorg was nog nooit zo persoonlijk en dichtbij als met een mantelzorgwoning van Continental Zorgwoningen.

Waarom kiezen voor Continental Zorgwoningen?

De beslissing om een mantelzorgwoning aan te schaffen is niet zomaar iets. Toch is het soms de enige juiste keuze die u kunt maken.

Bij Continental Zorgwoningen hebben wij alle expertise op het gebied van bouwen van zorgwoningen. Naast advies, ontwerp en tekenwerk bouwen wij alle woningen in eigen beheer. Wij verzorgen het transport en de plaatsing van de woning, alsmede de aansluiting op de nutsvoorzieningen en aanleg van de tuin. Wilt u de zorgwoning gemeubileerd kopen of huren? Dan kan deze voorzien worden van een volledige inrichting naar wens. Onze eigen servicedienst zet na aflevering de puntjes op de i en met een onderhoudscontract bent u zeker van een jarenlang zorgeloos verblijf in uw mantelzorgwoning. 

Wat kan Continental Zorgwoningen voor u betekenen?

  1. Een woonoplossing op maat, voor u gemaakt
  2. Volledige begeleiding van A tot Z, alle expertise onder één dak
  3. Kwalitatief hoogwaardige mantelzorgwoningen
  4. Sleutelklare oplevering
  5. Goede begeleiding en nazorg
  6. Bemiddeling bij doorverkoop

Onze werkwijze

✔ Een persoonlijke en betrokken werkwijze

Uw wensen en behoeften staan altijd centraal. In een eerste gesprek nemen we samen met u alle mogelijkheden door, om zo tot een passende woonoplossing te komen. Ook na de aankoop van uw mantelzorgwoning kunt u altijd op ons rekenen. Wilt u iets aanpassen, verandert uw zorgbehoefte of moeten er onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden? Wij zorgen er samen met onze partners voor dat uw woning aan uw wensen blijft voldoen. Kortom, onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van mantelzorgwoningen vindt u terug in de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van onze woningen.            

Neem contact op