1. Kant-en-klare zorgwoningen
  2. Volledige begeleiding van A tot Z
  3. Snelle levertijden

Prefab mantelzorgwoning

Heeft uw dierbare mantelzorg nodig en wilt u dit in zijn of haar eigen, vertrouwde omgeving bieden? Dan is een kant-en-klare mantelzorgwoning van Continental Zorgwoningen ideaal. Deze woningen zijn geheel op maat gemaakt en daarom geschikt voor iedere mantelzorgontvanger of -verlener. Bovendien heeft een prefab mantelzorgwoning meer voordelen, zoals de korte levertijd en het wegvallen van reiskosten en -tijd voor de mantelzorger.

Daarnaast kunt u flink besparen indien de periode van zorg langdurig is. Of de woning nu bij het huis van de verzorger moet worden geplaatst of juist bij de mantelzorgontvanger: de keuze is aan u. Ook kunnen er aanpassingen gedaan worden waardoor de woning volledig aansluit bij de wensen en zorgbehoeften van de bewoner. Ontdek de mogelijkheden van een prefab mantelzorgwoning kopen.

Bekijk onze prefab zorgwoningen
 

Prefab mantelzorgwoning bij Continental Zorgwoningen

Bij Continental Zorgwoningen bent u aan het juiste adres als u een kant-en-klare mantelzorgwoning wilt aanschaffen, aangezien wij alle expertise in huis hebben. Niet alleen zijn wij expert in duurzame zorgwoningen bouwen, ook staat persoonlijke service bij ons hoog in het vaandel. Zo bent u van A tot Z betrokken bij alles wat komt kijken bij de woning en heeft u te allen tijde inspraak in het proces. Dankzij het maatwerk van Continental Zorgwoningen zijn zelfs de inrichting en stoffering volledig aan te passen naar uw smaak. Indien u besluit een mantelzorgwoning te kopen die kant-en-klaar is, wordt deze binnen zes tot acht weken geleverd.

Het proces: van ontwerp naar plaatsing

Voorafgaand aan de levering worden uw wensen en eisen in kaart gebracht aan de hand van een eerste gesprek. Vervolgens wordt een concept plattegrond opgesteld en een definitief ontwerp gemaakt. Als dit geheel naar wens is kan de productie beginnen en krijgt u binnen twee maanden de sleutel van de woning. Ook kunnen er verschillende aanpassingen in de woning gedaan worden. Heeft uw dierbare behoefte aan een toiletlift of wellicht een plafondlift? Geen probleem, dat kan allemaal geregeld worden bij Continental Zorgwoningen.  

Vraag meer informatie aan

Kant-en-klare mantelzorgwoning

Een mantelzorgwoning die kant-en-klaar is, biedt verschillende voordelen voor de bewoner. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de aansluiting van de keuken en badkamer. Ook kunt u op korte termijn intrede doen in de woning. Bovendien wordt de tuin rondom de woning ook door Continental Zorgwoningen aangelegd, waardoor u geen omkijken meer heeft naar de overige zaken die komen kijken bij een zorgwoning. Hierdoor kunt u dus volledig focussen op de zorg van uw dierbare. Bij ons kunt u kiezen uit diverse prefab mantelzorgwoningen, bijvoorbeeld voor één, twee of drie personen en met verschillende groottes van 55 tot 70 m2. Zodra de kant-en-klare mantelzorgwoning overbodig is geworden, ondersteunt Continental Zorgwoningen bovendien bij de doorverkoop. 

 

Waarom een prefab mantelzorgwoning kopen bij Continental Zorgwoningen?

✦ Woonoplossing, voor u op maat gemaakt
✦ Duurzame en kwalitatief hoogwaardige woningen
✦ Sleutelklare oplevering
✦ Persoonlijke begeleiding, inclusief nazorg
✦ Alle expertise onder één dak
✦ Bemiddeling bij doorverkoop

Wilt u meer informatie ontvangen over een prefab mantelzorgwoning? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met Continental Zorgwoningen om de mogelijkheden te bespreken. 

Neem contact met ons op

Onze prefab mantelzorgwoningen

💡 Wat zijn de voordelen van een zorgwoning in de tuin?

De mobiele zorgwoningen van Continental Zorgwoningen brengen diverse voordelen met zich mee. Zo heeft u uw dierbare altijd dichtbij en kunt u in alle rust zorg verlenen. Ook zijn onze zorgwoningen altijd aanpasbaar naar uw wensen, denk hierbij aan een plafondlift of een speciaal toilet. Daarnaast is het investeren in een mantelzorgwoning waardevast, waardoor uw eigen vermogen behouden blijft.

✅ Wat zijn de regels voor een mantelzorgwoning?

Wanneer u kiest voor het kopen of het huren van een zorgwoning bij Continental Zorgwoningen is het in principe vergunningsvrij. Maar u moet wel rekening houden met de algemene regels voor bijgebouwen en de wettelijke vereisten voor een mantelzorgwoning. Mocht u vragen hebben over welke regels en wetten voor u gelden bij het plaatsen van een mobiele zorgwoning, dan kunt u contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies.

🌳 Is het mogelijk om een mantelzorgwoning te bouwen in mijn tuin?

Bij Continental Zorgwoningen is het zeker mogelijk om een zorgwoning te bouwen in uw tuin. Bij ons kunt u namelijk een op maat gemaakte mantelzorgwoning laten bouwen in uw tuin. Hierbij wordt rekening gehouden met de zorgbehoeftes en wensen van de mantelzorgontvanger. Ook begrijpen wij als geen ander dat de vraag om zorg zeer acuut kan zijn, daarom leveren wij onze mantelzorgwoningen altijd binnen zes tot acht weken.

🏠 Zijn er ook tweedehands zorgunits te koop?

Wanneer u op zoek bent naar een tweedehands mantelzorgwoning kunt u terecht bij Continental Zorgwoningen. Wij bieden namelijk diverse tweedehandse zorgwoningen aan zodat u in alle rust zorg kunt verlenen en uw dierbare zelfstandig kan blijven wonen. Ook kunnen de scherp geprijsde mantelzorgwoning occasions volledig aangepast en ingericht worden naar de wensen en behoeften van u en uw dierbare.