1. Mantelzorgwoning in de tuin
  2. Snelle levertijden
  3. Sleutelklare oplevering

Zorgwoning in de tuin

Uw dierbare in zijn of haar vertrouwde omgeving de benodigde zorg verschaffen? Dan biedt een zorgwoning in de tuin uitkomst. Het voordeel van een mantelzorgwoning is dat de mantelzorgontvanger altijd zorg binnen handbereik heeft, maar toch zelfstandig kan blijven wonen. Hierdoor hoeft de mantelzorgontvanger niet te verhuizen naar een verzorgingshuis of verpleeghuis waar vaak lange wachtlijsten zijn. Niet alleen kan Continental Zorgwoningen het onderkomen volledig inrichten naar de smaak van de hulpbehoevende, ook kunnen er allerlei aanpassingen worden gedaan aan de woning waardoor er zorg op maat geboden kan worden. 

Bekijk onze zorgwoningen voor de tuin
 

Mantelzorgwoning in de tuin bouwen

Of u nu bij de mantelzorgontvanger wilt wonen of de hulpbehoevende bij u op het erf intrekt, met een zorgwoning in de tuin zijn beide opties mogelijk. Bovendien biedt Continental Zorgwoningen ondersteuning tijdens het gehele proces en bent u van A tot Z betrokken. Indien u kiest voor een woning in de tuin of aan huis, volgt er eerst een gesprek waarin verschillende zaken besproken worden. U kunt hierbij denken aan de wensen en behoeften met betrekking tot de zorg en plaatsingsmogelijkheden. Continental Zorgwoningen kijkt samen met u naar de bereikbaarheid, de lichtinval en het beschikbare budget.

Op basis van deze zaken maakt Continental Zorgwoningen een conceptplattegrond, met daarin de gekozen materialen en de maten. Als u akkoord gaat, wordt er een definitieve plattegrond opgesteld. In deze fase krijgt u het uiteindelijke ontwerp van de woning te zien. Zo krijgt u een goed beeld van hoe het verblijf eruit zal komen te zien. Vervolgens wordt er gestart met de bouw van de mantelzorgwoning. Dit vindt plaats in een fabriek, waar u de vorderingen meerdere keren kunt komen bekijken. Als Continental Zorgwoningen de zorgwoning in uw tuin komt plaatsen, is deze al compleet ingericht. In de laatste fase verzorgt Continental Zorgwoningen de aansluiting van de infrastructuur en worden uw terras en tuin klaar gemaakt. Hierna kunt u de woning betrekken.

Meer informatie aanvragen
 

Waarom een mantelzorgwoning kopen bij Continental Zorgwoningen?

✦ Duurzame en kwalitatief hoogwaardige woningen
✦ Sleutelklare oplevering
✦ Goede en persoonlijke begeleiding en nazorg
✦ Alle expertise onder één dak
✦ Woonoplossing op maat, voor u gemaakt
✦ Bemiddeling bij doorverkoop

Kant-en-klare mantelzorgwoning in de tuin

Het voordeel van een kant-en-klare mantelzorgwoning in uw tuin is dat de bewoner na levering direct kan intrekken. Zo levert Continental Zorgwoningen de woning binnen zes tot acht weken op, waardoor de mantelzorgontvanger niet onnodig lang hoeft te wachten op de zorg die hij of zij nodig heeft. Zelfs speciale zorgfaciliteiten kunnen binnen deze tijdsperiode geplaatst worden. Denk hierbij aan een plafond- of toiletlift en een spoel en föhn installatie. Heeft de mantelzorgontvanger geen behoefte meer aan zorg? Dan kan Continental Zorgwoningen bemiddelen bij de doorverkoop van de mantelzorgwoning.  

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een mantelzorgwoning in de tuin?

Neem contact met ons op

Onze zorgwoningen voor de tuin