Onze zorgwoningen- en oplossingen

Het kopen van een mantelzorgwoning of een kangoeroewoning is de perfecte manier om uw naaste in een vertrouwde omgeving te verzorgen. Een mantelzorgwoning is eenvoudig en snel geplaatst. Ook vergt het, in de meeste gevallen, geen vergunning van de gemeente. Dat een mantelzorgwoning een handige zorgoplossing is, is duidelijk. Maar wist u al dat onze woningen ook nog eens voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen?

Zorgwoningen met de hoogste kwaliteitseisen 

Onze luxe zorgwoningen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De woningen zijn voorzien van alle benodigde veiligheidsapparatuur. Zo worden onze woningen standaard opgeleverd met rookmelders, brandblussers en een centraal alarm. De woningen zijn ook uitstekend geïsoleerd en dit is terug te zien in de Rc-waarde.

Verschillende mantelzorgwoningen

Bent u op zoek naar een moderne mantelzorgwoning of zoekt u juist een landelijk model? Bij Continental Zorgwoningen hebben we voor iedere woonwens een passende oplossing.

Bekijk onze mantelzorgwoningen

Ontwerp naar wens en behoefte

Uw wensen en behoeftes zijn de leidraad bij het ontwerpen van een mantelzorgwoning. 

Eén van de belangrijkste zaken bij het ontwerp van uw mantelzorgwoning is de ruimte die u beschikbaar heeft en de ligging ten opzichte van de zon en het uitzicht. Het is dan ook belangrijk om de locatie goed in beeld te brengen. De locatie bepaalt de afmeting en de plaatsing van de ramen en deuren en natuurlijk dient het ontwerp van de mantelzorgwoning ook in de omgeving te passen.

Ook bepalen uw eigen wens en uw zorgbehoefte de inrichting van de mantelzorgwoning. In dit stadium kunt u vertrouwen op de jarenlange expertise van onze adviseurs en ontwerpers. U heeft inspraak in kleurstellingen, keukenuitvoeringen, sanitair en zelfs op het gebied van zorgaanpassingen en domotica nemen wij uw behoeften mee in het totaal ontwerp. Wij nemen graag de tijd om u uitgebreid te informeren over de vele mogelijkheden om het verblijf in uw mantelzorgwoning zo comfortabel mogelijk te maken.

Neem contact met ons op